Game Of Thrones S3 Başladı!

1 yıl aradan sonra GOT'ı izledik. Yavaş bir giriş yaptılar yeni sezona ama gelecek hakkında biraz bilgi verdiler. Genel hatlarıyla, ileriki bölümlerde herşey daha netleşecektir. 

Ama yeni sezon geleceği hakkında birşeyler yazmak istiyorum. Benim düşünceme göre;

Şu an kral olan 1 kişi var.
O krallığı kullanan 1 aile var.
Kral olmak isteyen 2 kişi var.
İntikam almak isteyen bir aile var.
Herkesi öldürmek isteyen bir topluluk var. Akgezenler.
Sonuç olarak ortaya bunların hepsini çözüme ulaştıracak bir kahraman çıkmayacak. En az 2 kahraman lazım. Bence her sezon birisi çözümlenecek bunların. Ama ilk bölüm kadar yavaş ilerlerse sezonlarda seyirciyi sıkabilir. HBO kanalını ve GOT yapımcılarını buradan uyarmayı bir borç bilirim. 

Yazdığım şeyler benim düşüncelerim.  Zaman gösterecek ne kadar haklı ya da haksız olduğumu. Bu arada yeni sezon olarak size 3 site tavsiye etmek istiyorum.



+ İlk olarak Game of Thrones'u seven herkesin sahip olmak isteceği  bir ikon. Buna kolayca ulaşabileceğiniz bir site var. Bu site üzerinden istediğiniz renkleri, ikonları ve arka planları kullanarak kendi aileninizin simgesini oluşturabilirsiniz. Buradan

+ İkinci olarak HBO'nun GOT için hazırlamış olduğu İçinde GOT haritasının olduğu , Aileler hakkında bilgilerin olduğu ve daha bir çok şeyi buradan öğrenebilirsiniz. Buradan 

+ Ve en son olaraktan Blog alaminden bir tavsiye. Game of Thrones Türkiye sayfası. GOT hakkında bir çok bilginin ve haberin olduğu bir site. Ve GOT hakkında yayınlanan bir çok video'yu türkçeleştiriyorlar aynı zamanda.

Runal

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder