Google Reader İntihar Etti. Yaşasın Feedly!

"Google Reader İntihar Etti" böyle bir başlık attım çünkü Google, RSS okuma uygulaması Reader'ı 1 Temmuz'da kapatma kararı aldı ve bunu kullanıcılarına duyurdu. Neden böyle bi karar aldıklarını açıkladılar ama benim gibi bir sürü READER kullanıcısını düşünmediler. Kapitalist dünya böyle bi şey işte ne yapacaksın.

Neyse biz de GReader kapandı diye karalar bağlamadık. Küçük bir araştırmadan sonra işimize yarayacak bir site bulduk.


Dikkat! Kendi sayfamı teşhir ediyorum.

Feedly

Feedly'nin en güzel özelliği direkt olarak Google Reader'a bağlanarak RSS listenizi otomatikman aktarması. Başlıkları, konuları vs. değiştirmeden aynı şekilde aktarıyor. Denediğim başka sitelerde kendiniz yüklemeniz gerekiyordu. Bu özelliği kullanabilmeniz için G+'ınızın olması gerekiyor. (Vardır tabi ki benimki de laf)

Alışmanız biraz zaman alabilir. Sayfa görünümlerini falan düzenleme imkanınız var. Okuduğunuz blogda ya da web sitesinin sağ üst tarafında bulunan "Ayarlar" işaretinden akışı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Fazla detaya girmeye gerek yok. Uğraşın, bulun güzel bi site :)

Son olarak, Twitter ve Facebook hesablarınızı Feddly'e bağlayabilirsiniz. Böylece takip ettiğiniz sitelerdeki haberleri okurken aynı zamanda Facebook ve Twitter sayfalarınızı da takip edebilirsiniz.



Runal

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum: